Noi, la at Environment Solutions ne mândrim cu munca noastră, iar un aspect important implică instruirea clienților pentru a utiliza și mobiliza Barierele NoFloods. Numai prin programe de instruire de calitate putem fi siguri că Barierele NoFloods vor fi efective pe durata inundațiilor.


De-a lungul anilor, am instruit diverși oameni și instituții din multiple părți ale lumii pentru a utiliza Barierele NoFloods, iar astăzi putem atesta faptul că aceste instrucții au fost atât productive cât și cu impact major.

În iunie 2018, Barierele noastre NoFloods au fost utilizate într-un caz real de inundații pentru a proteja spitalul Alencon de apele râului Sarthe (care trece prin oraș dar și foarte aproape de spital).

Într-un scenariu normal, Spitalul Alencon ar fi fost inundat iar conducerea ar fi fost nevoită să evacueze clădirea.

Cu toate acestea, datorită Barierelor NoFloods, spitalul nu a fost nici inundat nici evacuat. Noi la Environment Solutions, ne mândrim cu încă o poveste de succes ale barirelor noastre.

CUM A ÎNCEPUT TOTUL

Zona prezenată în imaginea de mai jos a fost categorizată ca fiind vulnerabilă la inundații (prin Planul de Risc la inundații). Securite Civile a achiziționat 200m de Bariere NoFloods (boudins anti-crue), iar apoi a organizat o simulare pentru a asigura cel mai bun program de instrucție personalului implicat, penru ca în caz de pericolul, timpul de reacție să fie redus.

This picture is from a deployment training of our barriers at the Alencon Hospital, France, in 2016.

Mai jos puteți vedea mai multe imagini ale Barierelor NoFloods utilizate pentru a proteja spitalul Alencon de inundație.