Blog

Spitalul Alencon protejat de inundație- spre fericirea pacienților și a angajaților

Noi, la at Environment Solutions ne mândrim cu munca noastră, iar un aspect important implică instruirea clienților pentru a utiliza și mobiliza Barierele NoFloods. Numai prin programe de instruire de calitate putem fi siguri că Barierele NoFloods vor fi efective pe durata inundațiilor.


De-a lungul anilor, am instruit diverși oameni și instituții din multiple părți ale lumii pentru a utiliza Barierele NoFloods, iar astăzi putem atesta faptul că aceste instrucții au fost atât productive cât și cu impact major.

În iunie 2018, Barierele noastre NoFloods au fost utilizate într-un caz real de inundații pentru a proteja spitalul Alencon de apele râului Sarthe (care trece prin oraș dar și foarte aproape de spital).

Într-un scenariu normal, Spitalul Alencon ar fi fost inundat iar conducerea ar fi fost nevoită să evacueze clădirea.

Cu toate acestea, datorită Barierelor NoFloods, spitalul nu a fost nici inundat nici evacuat. Noi la Environment Solutions, ne mândrim cu încă o poveste de succes ale barirelor noastre.

CUM A ÎNCEPUT TOTUL

Zona prezenată în imaginea de mai jos a fost categorizată ca fiind vulnerabilă la inundații (prin Planul de Risc la inundații). Securite Civile a achiziționat 200m de Bariere NoFloods (boudins anti-crue), iar apoi a organizat o simulare pentru a asigura cel mai bun program de instrucție personalului implicat, penru ca în caz de pericolul, timpul de reacție să fie redus.

This picture is from a deployment training of our barriers at the Alencon Hospital, France, in 2016.

Mai jos puteți vedea mai multe imagini ale Barierelor NoFloods utilizate pentru a proteja spitalul Alencon de inundație.


BARIERELE NOFLOODS SELECTATE PENTRU A PREVENI INUN...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Friday, 29 March 2024

EasyBlog - Most Popular Post Module

ES Staff
05 September 2018
News
Flooding in New York City (NYC) Daunele provocate de inundații în New York au fost costisitoare și devastatoare în ultimii câțiva ani. Mai mult decât atât, din secolul XVII până azi, 84 de cicl...