Blog

Spitalul Alencon protejat de inundație- spre fericirea pacienților și a angajaților

Noi, la at Environment Solutions ne mândrim cu munca noastră, iar un aspect important implică instruirea clienților pentru a utiliza și mobiliza Barierele NoFloods. Numai prin programe de instruire de calitate putem fi siguri că Barierele NoFloods vor fi efective pe durata inundațiilor.


De-a lungul anilor, am instruit diverși oameni și instituții din multiple părți ale lumii pentru a utiliza Barierele NoFloods, iar astăzi putem atesta faptul că aceste instrucții au fost atât productive cât și cu impact major.

În iunie 2018, Barierele noastre NoFloods au fost utilizate într-un caz real de inundații pentru a proteja spitalul Alencon de apele râului Sarthe (care trece prin oraș dar și foarte aproape de spital).

Într-un scenariu normal, Spitalul Alencon ar fi fost inundat iar conducerea ar fi fost nevoită să evacueze clădirea.

Cu toate acestea, datorită Barierelor NoFloods, spitalul nu a fost nici inundat nici evacuat. Noi la Environment Solutions, ne mândrim cu încă o poveste de succes ale barirelor noastre.

CUM A ÎNCEPUT TOTUL

Zona prezenată în imaginea de mai jos a fost categorizată ca fiind vulnerabilă la inundații (prin Planul de Risc la inundații). Securite Civile a achiziționat 200m de Bariere NoFloods (boudins anti-crue), iar apoi a organizat o simulare pentru a asigura cel mai bun program de instrucție personalului implicat, penru ca în caz de pericolul, timpul de reacție să fie redus.

This picture is from a deployment training of our barriers at the Alencon Hospital, France, in 2016.

Mai jos puteți vedea mai multe imagini ale Barierelor NoFloods utilizate pentru a proteja spitalul Alencon de inundație.


BARIERELE NOFLOODS SELECTATE PENTRU A PREVENI INUN...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Monday, 10 August 2020

EasyBlog - Most Popular Post Module

ES Staff
23 August 2018
News
Noi, la at Environment Solutions ne mândrim cu munca noastră, iar un aspect important implică instruirea clienților pentru a utiliza și mobiliza Barierele NoFloods. Numai prin programe de instrui...