Flooding in New York City (NYC) Daunele provocate de inundații în New York au fost costisitoare și devastatoare în ultimii câțiva ani. Mai mult decât atât, din secolul XVII până azi, 84 de cicloane subtropicale au afectat orașul situat pe Coasta Estică a Statelor Unite.

În anul 2012 Huricanul Sandy a inundat căile ferate din Long Island. Din fericire toate trenurile au fost evacuate înainte ca furtuna să se extindă în zonă.

PARTENERUL NOSTRU CÂȘTIGĂ CONTRACT PENTRU A FURNIZA BARIERE DE PROTECȚIE CONTRA INUNDAȚIILOR ÎN CURTEA DE VEST A CĂILOR FERATE LONG ISLAND

Partenerul nostru din SUA, Flood Control Barriers LLC a fost ales pentru a furniza protecție contra inundațiilor. Conform CEO Adam Wagner, Barierele NoFloods vor oferi protecție pe o distanță de aproximativ 400 de metri. Specialiști pentru mobilizarea barierelor vor antrena personal angajații de la Căile Ferate pentru a instala și mobiliza barierele la primul semn de amenințare al inundațiilor.
A past exercise held in UK with Network Rails (owner and infrastructure manager of most of the rail network in Great Britain)

DE CE PRODUSELE NOASTRE SUNT CELE MAI BUNE PENTRU PROTECȚIE ÎN ACEST CAZ?

Our Configurația Tuburilor NoFloods Twin PRO este alcătuită dintr-un strat de polipropilenă modelat cu țesătură pentru rezistență și un strat de polietilenă pentru etanșeitate la apă. Terminalele sunt folosite la începutul și finalul barierei pentru a umple tubul cu apă și sunt realizate din aluminiuenvironment.


Mai mult de 400 de metri de barieră pot fi umpluți printr-un singur punct de acces. Barierele pe distanțe mai lungi sunt create prin unirea mai multor tuburi cu ajutorul unor joncțiuni. Această combinație crează o barieră rezistentă la puncție, ușoară și reutilizabilă care poate fi îndepărtată, transportată și depozitată cu ușurință odată ce inundația a trecut.

In 2013 we protected a GAS plant from flooding in Hungary - protecting critical infrastructure is what we do best.

 Pentru protecție la scară mică, Bariera NoFloods Twin BASIC, este disponibilă pe lungimi de la 5 la 25 de m. Ambele modele de bariere (PRO, BASIC) sunt disponibile în înălțimi de la 50 la 125cm.

Combinația de flexibilitate, greutate redusă și tehnologie inovatoare permite barerei NoFloods să se modeleze pentru aproape toate tipurile de locații georgafice.

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele noastre, vă invităm să accesați departamentul Produs din bara de meniu iar pentru a colabora cu noi click pe Contactează și aflați cum barierele noastre pot fi aplicate pentru nevoile dumnevoastră.